Thuis

SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3 4 5
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd
Productieworkshop 1
Assemblageproces
Productieworkshop 2
Afgewerkt product
ons pakket

Productieworkshop 1

dit is één van onze Productieworkshop. Onze productiecapaciteit 500pcs één dag. wij hebben totale 13 productielijnen als de orde bijzonder groot is, zullen wij de productielijn verhogen om aan de ordebehoeften te voldoen.

Assemblageproces

De behoefte van het assemblageproces zorgvuldiger en patiënt, zullen wij regelmatig opleiding van personeel, u aan zeer wiskundig verrichtingsproces en strikte controle van productkwaliteit vereisen uitvoeren.

Productieworkshop 2

dit is een andere van onze Productieworkshop. Onze productiecapaciteit 500pcs één dag. wij hebben totale 13 productielijnen als de orde bijzonder groot is, zullen wij de productielijn verhogen om aan de ordebehoeften te voldoen.

Afgewerkt product

Nadat het product wordt voltooid, zullen wij de tweede kwaliteitscontrole, of de de ordevereisten van de klant, met inbegrip van productverschijning, hoeveelheid, productkaliberbepaling, schikken om ervoor te zorgen dat de klanten het product zonder enige kwaliteitsproblemen ontvangen.

ons pakket

Na de voltooiing van product zal de kwaliteitscontrole eindigen, nogmaals zal controleren de product verpakking is goed, instructies, toebehoren, missen enz. Tot slot wachtend op schip.

 • lopende band

  Dit is onze poort en bouw:

   

   

  De Technologieco. van Shen Zhen YIERYI, Ltd vestigde in 2012 en gevestigd op Economische Ontwikkelingssector, Shen Zhen-Stad, Guang Dong-Provincie, die van een ideale geografische positie met geschikte faciliteiten geniet, uitstekend vakmanschap en wordt voltooit testmethoden.
  Wij zijn een professionele fabrikant van hoogte - kwaliteits Draagbare Refractometer voor suiker, brix, Alcohol, Zoutgehalte, melkwijn, Motor Vloeibare Glycol en waterph de metermeter van de metergrond. etc…. Onze Fabriek heeft ISO9001 bereikt: 2008 de Certificatie van het Kwaliteitssysteem. Onze producten hebben ROHS en Ce-de Certificatie, onze andere sommige producten heeft ook typeoctrooi.

  SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

 • OEM / ODM

  Wij hebben ons eigen merk „YIERYI“ wij een handelsmerk van r-embleem hebben, maar wij kunnen ook OEM/ODM-volgens de gewoonte vereiste orde doen.

  Welkom OEM/ODM-orde van over de hele wereld cliënten. 

 • R & D

  Wij hebben professioneel R&D-team, zullen zij zullen nieuwe producten als vraag van de markt elk jaar ontwerpen en ontwikkelen, hechten wij groot belang aan klantencommentaren en koppelen, en ook optimaliseren constant de bevordering van bestaande producten, gecombineerd met klantenvraag naar terug onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. zij zullen ook de technologie van Zuid-Korea of van Japan leren en aanpassen. Aldus kan waarborgen onze klanten markt bezetten en sterker concurrentievoordeel hebben.

Contactgegevens
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Feng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)