Thuis Productende meter van de waterkwaliteit

Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO

Certificaat
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO

Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO
Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO

Grote Afbeelding :  Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YIERYI
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: Zn-2C03
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: kleurenvak
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 per maand

Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO

beschrijving
DIY-Levering: Verf & het Verfraaien Gastype: Multifunctioneel
Gewicht: 150g (om verpakking niet te omvatten) Voltage: 3.7v
Materiaal: ABS
Hoog licht:

Multifunctionele Co2-Luchtkwaliteitmonitor

,

De Luchtkwaliteitmonitor van formaldehydeco2

,

HCHO-de Luchtkwaliteitmonitor van Co2

Multifunctionele 5 in 1 van het de Meterformaldehyde van Co2 van de Luchtmonitor van de het Gaskwaliteit LCD van de de Vochtigheidstemperatuur Digitale Meetapparaattvoc HCHO Detector

Eigenschappen:

1,5-in-1 multifunctioneel: De professionele luchtkwaliteitmeter kenmerkt een geavanceerde sensor en het erkenningsalgoritme de gegevens van HCHO, Co2, TVOC, temperatuur en vochtigheid, lage fout nauwkeurig om te meten, wordt gemakkelijk om de luchtkwaliteit rond u te kennen. Het kan ook gemiddelde waarde voor elke lucht aanbieden en de algemene de kleurenaanwijzing van de milieukwaliteit die u zal laten het weten u moet sommige acties voeren als uw lucht onveilig is.

2, LCD Vertoning & Alarmwijze: Met de grote LCD het schermvertoning en de 24 urenfunctie in real time, kunt u de gegevens duidelijker op elk ogenblik zien. Op waakzame wijze, geeft de kleur van het schermveranderingen als veranderingen van de luchtkwaliteitsituatie, die de gebruiker alarmeren om het milieu op te merken, u een betere gebruikerservaring.

3, Navulbare Batterij: Het luchtkwaliteitmeetapparaat heeft een navulbare het lithiumbatterij van 1500mAn en met een USB-kabel ingepakt die tot 8 uren kan duren. u kunt de luchtkwaliteitmonitor via machtsbank, machtsadapter, computer, PC, laptop laden. De ingebouwde lage de verwerkingsspaander van de machtsconsumptie kan oude ononderbroken controle aan luchtkwaliteit dragen. Het zal u en van uw familie altijd gezondheid behandelen.

4, kennen duidelijk Uw Lucht: Voor iedereen, is het noodzakelijk te weten de luchtkwaliteit van de plaats waar levend u. Deze luchtmonitor heeft LCD het Digitale Kleurenscherm, groot en gemakkelijk te lezen. Deze luchtmonitor zal een kleurenindicator aanbieden om algemene milieukwaliteit te tonen die Goed heeft (Groen), Milde (Gele) Verontreiniging, Verontreinigd Middel (Bruin), Strenge Verontreinigings (rang Rode) vier. U kunt weten de algemene milieukwaliteit direct kennen en welk gas in de lucht onveilig is en voert dienovereenkomstig acties.

5, Gemakkelijk werken: Deze luchtmonitor is gemakkelijk te werken die enkel drukkend de functionele knoop en één volledig paginaontwerp iedereen kan gemakkelijk maakt om alle lezingen in real time tegelijkertijd te lezen. Grootte over 3.5*2.75*1.38inch. Het is gemakkelijk om een slimme luchtkwaliteitmonitor te vervoeren, die ons kan helpen huizen, bureaus, scholen, hotels, de ziekenhuizen, laboratoria, en overal met hoge niveaus van kooldioxide en formaldehyde ontdekken.

Specificaties:

Van Co2 (kooldioxide) de Opsporingswaaier: 400-6000 PPМ

Co2-Opsporingsgevoeligheid: 1PPM

Van HCHO (Formaldehyde) de Opsporingswaaier: 0-0.6 mg/m3

Van TVOC (Vluchtige Organische verbindingen) de Opsporingswaaier: 0-2.0 mg/m3

De Waaier van de temperaturenmeting: - 10 - 50°С

De Nauwkeurigheid van de temperaturenmeting: ±1°С

De Waaier van de vochtigheidsmeting: 0%~ 99% relatieve vochtigheid

De Nauwkeurigheid van de vochtigheidsmeting: ± 2% relatieve vochtigheid

Het laden Wijze: USB

Batterij: Ingebouwde lithiumbatterij 1500mAh

Het laden Tijd: 2-3 uren

(Facultatieve) kleur: Witte zwarte,

Materiaal: ABS

Voltage: 3.7V

Macht: 0.4W

Gewicht: 150g

 

Instructies

1. De drukken en vasthouden de „Machts“ sleutel op het recht 3 seconden op tum en draai weg, zullen het dan de huidige luchtkwaliteitparameters. tonen,

2. Co2-Detector: Het toont de huidige Co2-gegevens, evenals zullen de temperatuur en vochtigheidsgegevens, de gekleurde ring volgens de Co2-inhoud veranderen.

3. Het is een eenvoudige verrichting u lang-pers de „sleutel op-off' op de rechterkant 3 seconden en waarkunt aanzetten van.

4 USB kan worden geladen door in een 5V-voeding te stoppen. De flitsen van het beslagpictogram in de ladende staat, en het houdt op wanneer het volledig is. Als de vertoning volledig maar nog opvlammend is, betekent het dat het laden niet verzadigd, gelieve op een tijdje te wachten is.

Aandacht:

Gelieve te besteden aandacht aan de volgende voorwaarden alvorens de luchtdetector te gebruiken

1, Dit product heeft een ingebouwde lithiumbatterij, te gebruiken gelieve een standaardlader gelijkstroom-5V

2, bij het werken, de luchtinham en de afzet kunnen niet worden geblokkeerd om numerieke afwijking te vermijden.

3, gebruiken het niet vaak in een stoffig milieu met slechte luchtkwaliteit om zijn levensduur te verlengen

4, gebruiken dit apparaat in vochtigheid op hoge temperatuur, hoge, vuile plaatsen niet, of naderen sterke magnetische velden om onnauwkeurige waarden of interne kringsmislukking te vermijden.

5, het apparaat zijn beschikbaar binnen de Opslag van de temperatuurwaaier van-10℃-45℃C het apparaat en de toebehoren in de temperatuurwaaier van 20C-55℃. Wanneer de omgevingstemperatuur te laag of te hoog is, kan het materiaalmislukking veroorzaken.

6, te vermijden gelieve blootstelling, regen, of vochtigheid aan het materiaal en de toebehoren, anders, het kunnen defecten of risico's voor het vertoningsscherm, de batterij, het geval, en de kring veroorzaken

7, gebruiken geen scherpe voorwerpen zoals spelden in de de luchtinham, de afzet, of het laden ruimte om schade aan het apparaat te vermijden.

Verpakkingslijst:

1* luchtdetector

1* USB die Kabel laden

1*English handboek

Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 0Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 1Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 2Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 3Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 4Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 5Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 6Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 7Multifunctionele 5 in 1 Co2-Luchtkwaliteitmonitor voor Formaldehydegas TVOC HCHO 8

Contactgegevens
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sunny

Tel.: +8613510920092

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)