Thuis ProductenDe Meter van Bluetooth PH

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer

Certificaat
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
China SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer
Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer

Grote Afbeelding :  Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YIERYI
Certificering: CE FCC ROHS
Modelnummer: Yy-1031
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10
Prijs: 25
Verpakking Details: Kleurenvak
Levertijd: 5-8 werkdag
Betalingscondities: D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer

beschrijving
PH Waaier: 0.00-14.00 Precisie: 0,1 pH
Het werktemperatuur: 0-60C Functie 1: ph meter voor huid
Functie 2: ph meter voor leer Functie 3: ph meter voor Stof
Functie 4: ph meter voor document Functie 5: ph meter voor water
Hoog licht:

Slimme Huidph Meter

,

Bluetooth-Huidph Meter

,

De Meter van Bluetooth PH van de leerindustrie

Professionele PH Meter 0.00~14.00 Slim de Zuurheidsmeetapparaat van Bluetooth van de Hoge Precisiesensor Digitaal voor Document Industrie van het Stoffenleer

Eigenschappen:

[De Meter van Bluetooth PH] de Professionele meter van Bluetooth PH en het intelligente verbinden aan APP, Volledige maatregelenwaaier: 0.00~14.00, Nauwkeurigheid tot ±0.1ph.

[Plaats Maatregelengrens] de Digitale pH-meters kunnen met douaneparameters worden geplaatst. App kan het bovenleer en de ondergrenzen van pH plaatsen, dat volgens uw eigen behoeften kunnen worden geplaatst. Wanneer de waarde u plaatst uit de testwaaier is, zal de App interface abnormaal een rode waarde tonen om u van om het even welke waarde op de hoogte te brengen die uit de vooraf ingestelde waaier is.

[Automatische Temperatuurcompensatie] PH het meetapparaat heeft een automatische die functie van de temperatuurcompensatie (0.1°C~60.0°C), die de fout kan verminderen door de verandering van vloeibare temperatuur wordt veroorzaakt.

[High-precision Vlakke Elektrode] de elektrode kan de vlakke steekproefph waarde meten van zoals huid, leer, document, snel antwoordt enz., maatregelen nauwkeurig, en is corrosiebestendig, en de elektrode kan voor gemakkelijker onderhoud worden vervangen.

[Brede Toepassingen] Geschikt voor document, leer, water, stof, deeg, cultuurmiddel, en andere het vlakke steekproefph waarde testen.

Specificaties:

PH Waaier: 0.00~14.00pH

Resolutie: 0.01pH

Nauwkeurigheid: ±0.1pH.

Temperaturenwaaier: 0.1℃~60.0℃, 32.1℉~140.0℉

Resolutie: 0.1℃, 0.1℉

Nauwkeurigheid: ±0.5℃.

Verrichtingsmilieu: 0.1℃-80℃; Relatieve vochtigheid: Maximum 90%

Batterij: 4 * 1.5V (LR44), omvatten niet, Lage batterijwaarschuwing

Grootte: 230 *42* 42mm

Vertoning: LCD digitale vertoning

Backlight: APP Controle

Temperatuur: Automatische Temperatuurcompensatie 0-60℃

PH kaliberbepaling: pH: 6.86/4.00/9.18 of 7.00/4.00/10.01

Maak waterdicht: IP67

 

BERICHT:

Wanneer het testen van de huid: Er zou geen zweet of vuil op de oppervlakte van de huid moeten zijn, maar het zou niet moeten zijn bovenmatig schoongemaakt (te gebruiken gelieve reinigende producten niet vóór de test), zodat zo de meetresultaten niet beïnvloeden, lichtjes de huid met gedistilleerd water bevochtigen, en de vlakke elektrode op de huid lichtjes drukken. Nadat de gemeten waarde stabiel is, kunt u het lezen.

Wanneer testend document, doek, en leer: voeg 1~2 dalingen van gedistilleerd water toe om het lichtjes en toen test vochtig direct te maken. Wanneer het meten van deeg: de elektrodenoppervlakte is volledig in contact met het deeg, houdt de meterstal, schudt niet, en de waarde kan worden gelezen wanneer de waarde stabiel is.

Uiteinde:

1. Één pagina toont 3 onderdelen tegelijkertijd van gegevens, die geschikt en snel zijn om de gegevens te lezen.

2. De mobiele telefoon APP controleert backlight of geen backlight

3. Het percentage van de vertoningsbatterij

4. De gegevens kunnen, en na besparing worden gehouden of worden opgeslagen, kan het als EXCEL-blad aan een computer of een mobiele telefoon worden uitgevoerd, en de druk wordt gesteund.

5. De inschakelenauto sparen, en de gegevens zullen om de 30 seconden worden bewaard.

6. De waaier van PH kan vrij worden geplaatst, als de waaier wordt overschreden, het kan worden veroorzaakt

7, 2 soorten kaliberbepalingsmethodes, het gebrek zijn de Aziatische norm (4,01, 6,86, 9,18). Als u de Europese wijze (7,00, 4,00, 10,00) moet kalibreren, te schakelen gelieve de norm op APP.

8. Er zijn Engelse en Chinese karakters, die kunnen vrij worden geschakeld

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 0Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 1Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 2Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 3Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 4Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 5Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 6

Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 7Slimme de Huidph van Bluetooth van het Zuurheidsmeetapparaat Meter voor Document Industrie van het Stoffenleer 8

 

Contactgegevens
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sunny

Tel.: +8613510920092

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)